Vehementně tam
a zpětně zádrhel
se stal. Sedl na oře
a dal se v cval. Rozřeřává
vzduch svým tělem. Skalpel
v ruce má, kde se vzal.
Teče krev tam i zpět.
Neví teď jak má znít.
Chtěl by pít chtěl by víc.
Možná o to vše o co hraje se
v této tajuplné hře.
Podepsaný sen zrádným
úšklebkem. Cítím vítr na
tváři, je tam jako klam
mnohých zrůdných rán.
Rána za ranou klopot
bot, náhlé ticho. Potom
zas ten pochodový krok.
Dveře rozkopnuté hrůzné
ticho tolik kruté. Tělo jako
chladná hmota, na pitvu je
dána. Tisíc ran, tolik nenávisti
prosba psána hustou krví.
Nevyslyšena, osud v posedlosti
klestí cestu psychopatickému zjevu.
Smrt si vyšla dozajista zcela jista.