CO SVĚT SVĚTEM
co má se stát se stane
marné je varovat
slepá je přízeň davů
když chiméry je vábí
na falší přísliby pozlacené
hloupost má sílu božích hadů
dávících Laokoóna s jeho syny
s člověkem spřízněná od pradávna
chrání ho před pravdy bolestí
když svaluje z něj viny
Praha, 6.5.2020
https://www.youtube.com/watch?v=8ydyXxUPcAA
...pravda...mýty jsou stále jak živé...;-)
06.05.2020 19:30:46 | Marten
Asi potřebuji dnes nahodit, nebo natahnout klíček..mám už vybité bateriiie, ale máš pravdu...nelze se vyhnout mnohému
a nelze si nic vynutit,
jelikož stane se jenom, to co se má stát
..ty ostatní si musím ještě zopakovat. :-D
třeba i zítra, ale pěkně jsi si popřemýšlel, jen co je pravda, milý Amonasře;-)* "ST"
06.05.2020 17:21:22 | jenommarie
Možná je v tom trochu fatalismu, ale ne snad zas tak beznadějného... ;-)
07.05.2020 17:32:17 | Amonasr