Operace
Všude jsou jen trosky, prach a bolest
Na operačním sále leží srdce
V kritickém stavu..
Neokysličená krev se mu snaží pomoct
A mozek už hledá ten film, kde je celý příběh
Tam na operačním sále s rozřezaným srdcem
Operují pocity a anesteziolog vzpomínka podává morfíny
V nemocnici u sv. Václava
Leží srdce u kterého naděje diagnostikovala exitus
A každé srdce které v této nemoci zemře
Změní se v nešťastnou duši
A vrchního primáře straší do poslední chvíle
Přečteno 186x
Tipy 2
Poslední tipující: Eru Alonnar, Marten
Komentáře (4)
Komentujících (3)