Anotace: našla jsem ji v šuplíku a je stará půl roku, ale dneska jako by mi mluvila z duše...
Smrt, je lásky sestra, přichází taktéž nečekaně a bez vyzvání a lidský osud dokáže změnit od základů, ale na rozdíl od lásky je definitivní a na pořád, to láska neumí a nikdy taková nebude...
07.03.2007 21:06:00 | ourbloodiscursed