RYCHLOVKA
RYCHLOVKA
Skočil na svou družku,
protáhl jí drážku,
pak postříkal držku
a přivolal drožku.
VZPOMÍNKY NA JIŽNÍ AMERIKU
Předloni v Bolívii
šukal jsem Olivii,
tu, která olivy jí.
Loni zas v Ekvádoru
přefik´ jsem zdravou Doru
(byla už bez nádoru).
A letos v Surinamu
dostal jsem jejich mámu,
poslední na seznamu.
ZMĚNA JÍDELNÍČKU
Vepřo knedlo zelo
už mě omrzelo,
vykopl jsem Natálku,
přivedl si Italku
snědou holku z Bari;
vymetám s ní bary,
jíme pizzu, bagety,
lasagne a špagety.
V PYRENEJÍCH
Na úbočích Pyrenejí
vesničané pyré nejí,
živí se jen čerstvým masem
ovcí, které loví lasem.
TLOUSTNOUCÍ STÁTNÍK
Rád z tribuny davům kynul,
rok od roku přitom kynul,
přízeň lidu dával v sázku
s další dírkou na opasku.
PROSINEC 1989
Ríšo a Rézi,
zastavte frézy,
zanechte frází,
už nejste hrází.
Obraťte listy,
kapitalisty
potěšte ziskem,
odpor je riskem.
Přečteno 178x
Tipy 2
Poslední tipující: praetorian, Marten
Komentáře (4)
Komentujících (3)