Kočka Různoočka
Anotace: Vzpomínka na dárek z lásky
Různoočka
Jednoho dne se u mě objevila
kočka!
Dala jsem jí jméno
Různoočka!
Z lásky darovaná
pod fousky se na mě
smála
Jakoby spojená s osudem
Ptala se
Za jak dlouho už tu nebudem?
Jedno její očko zračilo
NADĚJI
Druhé přemítalo…
POZDĚJI!
Přečteno 250x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Kapka, jenommarie, Frr, Marten, BukBird, Amonasr
Komentáře (6)
Komentujících (4)