V mlhavých oparech stoupá tvá něha,
v krůpějích schladila země své žár ,
do stébel rozchvělých tiše si lehá,
a s dechem vtajeným přijímám ten dar...
V záklonu sčítame kapky si po tváři,
co jarní listový z větví si roní,
je mi tak skvěle když úsměv tvůj zazáří
a vnímám bez dechu jak kůže ti voní...
Uprostřed krajiny lesního ticha,
tam kde nám ze země pramen náš vyvěrá,
vnímáme nádheru jak kolem nás dýchá
a chvíli kdy jenom jsem ,
jenom Tvůj a ty má...
Po dešti, kdy kapky rosy na stéblech se třpytí
jasněji, než věčné hvězdné drahokamy,
tak vzácné pro jejich křehké, krátké žití,
jsou to čisté děti Vody, jejich Božské mámy.
Když oparem zmámení a sebou opojení
na mokrý koberec tiše uléháme,
stříbřitou rosou čerstvě napojení
společně hold životu a lásce vzdáme.
Omamně voní tvá horká kůže,
tvůj dech jako samet hladí mé tělo,
má touha do kapky rosy ukrýt se může,
však tisíc motýlů se mým tělem rozletělo.
I jarní listoví nachem se červená,
nemůže zahalit extáze pramen,
do tebe se ponořím, slastí tou znavená,
šeptáš mi do ucha: jsi přijatým darem :-)
11.05.2020 23:20:46 | Lili Starr