Nocí a dnem se jen potloukám
že snad návod odkoukám
od ostatních jak žít se má
kdo z vás mi tady radu dá?
Co však víte o samotě
co vy víte o temnotě
v hloubce duše usazené
co ze skály vás dolů žene.
Víš jak strašný je to pocit
že nemáš život ve své moci
když jedná špatná myšlenka
do pekla je vstupenka.
Já tím prošel a teď s lvím
řvem se ráno probouzím
snažíc smutek vyděsit
a né se z toho oběsit.
Každý je tvůrcem vlastních myšlenek,
vždy je nutno vědět, proč, hlavní důvod..;-)
11.05.2020 20:32:27 | jenommarie