Světlota
Do kůže se mlha vpíjí,
záludná jak klubko zmijí.
Do tmy svou tvář schovává,
měsíc a snů představa.
Ráno vidím co jiní nevidí,
světlo co přijde a vstoupí do lidí.
Jasnota přichází svit je tu,
vzhlížím vstříc novému úsvitu.
Koloběhem vězněn jsem
přec otevřený světům všem.
V prostoru kde jsem umístěn,
zvěstuji denní radost všem.
Přečteno 174x
Tipy 13
Poslední tipující: Marten, Květka Š., Martinecka23, Emily Říhová, Isla, jenommarie, Tomcat, Donne, šerý, praetorian
Komentáře (3)
Komentujících (3)