světla se odrážej
ve tmě jeho tmavejch očí
má na kahánku
a na růžích ustláno
než přijde den
a jatka mučedníků
tak to chodí
perseidy nahodile padaj
odrážej světlo
našich tmavejch životů
smooth jazz
pam pam
pam pam
měsíc se houpe
lázně z vína
většina světa
se v nich
(aspoň občas)
koupe
šelest v oceánu