kočka ve své misce hlídá
měsíc
jiřičky v chlévě oživené
- déšť v zahradě bosý
napadají mne kapky;
tmu tepou ve mně
jak svlékají ze světla den; zakletý ve stěnách
zesinal stínem tíže
najednou má bílá křídla;
peruť, spár
pohasl mu plamen
- uvnitř zmizel kříž -
kdosi na cestu se vydal