ticho mě nikdy neruší
vždy mi daruje dostatek času
pro vyslyšení
to já tě stále znovu prosím
zpokorni mě
odejmi ode mne rozdělení
ať se smím znovu
v tobě nalézt
zaslechnout hlas
co prosí u vlastních dveří
ráda četla
15.05.2020 15:03:51 | Philogyny
Tichp které léčí a zklidní mysl,
vnímáme jej ..pokud o to opravdu budeme stát,
tak v tichu ... stačí jen naslouchat. "ST" ;-)
14.05.2020 23:23:44 | jenommarie