IN VINO VERITAS
Anotace: jako odpověď na báseň Začarovaný kruh-Rusty Halloes
Ten citát zná snad každý z nás.
Ale- je pravda ve víně?
Začíná to nevinně.
Nejdřív sklenka pro zdraví
(jedna přece nevadí )
potom dvě, tři pro radost
- teď by si měl říci dost.
My ale s další číší vína
hledáme pravdu - která se zapomíná.
Pravdu a lásku. A jsme si jisti
že zvítězí nad nenávistí.
I ty ji hledáš. Ač ještě nevíš,
že rozjetý vlak nezastavíš.
Tak když tě síla vína poleká
pravdu hledej v srdci ČLOVĚKA.
h
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (1)
Komentujících (1)