Radkovi
Anotace: ...něco pro našeho Beanka :o)
Dnes je tuze zvláštní den,
protkaný vůní, úsměvem.
Ke jmeninám totiž ráno
přišlo Radkům popřát Jaro.
S plným košem lásky v dlaních
odříkává svoje přání
a předává políbení,
objetí a proteplení.
Já ti, Ráďo, chci též přát
a na dálku vinšovat,
ať každý den ti stejně dává
jako to políbení Jara.
Komentáře (1)
Komentujících (1)