po ránu mi slunce
klepe na okno
a kolem hlav lidí
snaží se uplíst svatozář
ač nikdo nehodil kamenem
a v koutě na ulici
vidím zase novou tvář
stále tam medituje
když se kolem vracím
do svý sluje
neuteču, nemám strach
je skromnej jako anděl
oči mu zvláštně hořej
a kolem koutků úst
se mu vrásky krásy tvořej
čeká tam
poslouchá
upřeně pozoruje
chvílema nedejchá
ten svět jen napínavej
před sebou malej stolek
na něm keramika
stovka křivejch andělů
s láskou dělanejch
kupte si jednoho
ale
cena je vysoká
- platí se dobrým slovem
Báseň se mi velmi líbí a to platidlo...no, v dnešní době každého potěší.
..ST..
04.02.2021 15:25:10 | Jaruška
To je moc dobře napsané a to platidlo ...myslím že se to tu hodně zlepšuje...ale rozhodně krásný nápad a tohle platidlo zahřeje;-)* "ST"
16.05.2020 11:51:12 | jenommarie