Anotace: ...možná , že to bylo jinak ...ale určitě to znáte ...
Pivo už jsem letos jedno měl, ale ty koncerty ti zavidím.
Na co jdeš?
12.03.2007 21:21:00 | kouzelníček
Bydlím uprostřed náměstí, normálně tam bývá kostel, veřejné WC nebo tak, ale u nás tam prostě bydlím já. Mám ráda tyhle večery, když sleduji zapomenuté milence pod umělým osvětlením...
07.03.2007 08:46:00 | Koprtinka
(ne)Obyčejný příběh. Skvělé!
(Sentenced - Amok - ten občas přijde na každého)
07.03.2007 08:39:00 | smudlinek