Anotace: ...možná , že to bylo jinak ...ale jednou to poznáme ...
Zmatek. Mám v tom zmatek. Jak čtu, nejsem jediná...UFF.
Každopádně je to citlivé...a závěr? Více než nečekaný. Jsem pro. Žádné objasňování, takhle to má svoji vlastní Duši.
/uvadající kytice růží že je posmutnělá dekorace k váze? - to má velký cit/
08.03.2007 12:24:00 | EsmE
Nevím,asi su trochu vedle-v posteli...pak z toho děti...
...a pak dojeli? Asi si to špatně vysvětluji.
Ale čte se fajn i dobrý k přemýšlení a domýšlení.
07.03.2007 20:09:00 | s.e.n
Ahoj chlape,pořád ti to píše...mám rád tyhle krátký příběky.Je v nich všechno.Držím palce,ať to jaro přežijeme.A ještě něco...moc Děkuju za komentáře.
07.03.2007 16:29:00 | S&made