Válka
Anotace: Ta nejhorší věc...
Ta nejhorší věc,
to největší peklo,
když krev začne téct,
zhasne každé světlo.
Cítíš krve pach
a křik ti rve uši,
svět ovládl strach
a to ti ničí duši.
Nemůžeš to snést,
příliš krve teklo,
chceš před tím utéct,
ale srdce změklo.
Výstřel slyšíš v tmách
a ty začneš tušit,
nemusíš mít strach,
neb už máš jen duši.
Komentáře (2)
Komentujících (2)