Z nebe padá déšť
Mě si nevšímejte
bavte se dál,
Ne, nic se neděje,
já JENOM umírám...
Můžeš klidně zemřít
nebo si žít dál,
vyjde to nastejno,
když smrt je tvůj král...
Je to samota nebo zatracení,
že nebaví mě válčit sama v tichu,
úlevu přináší rozednění,
teď si připadám leda terčem šípu...
"A slunce vychází
a z nebe padá déšť,"
Nikomu nescházím,
sama mám břímě nést...
Komentáře (2)
Komentujících (2)