Půl dne - poledne
Jako dvě duše co jedno jsou
Zlomek času
Mimo zástěrky už zhola nic,
jen holá kůže dvou polovic
Tak co my?
Jako stromy?
Nehnutě?
Až příště vyraší jim perutě?
Stromy...
dotýkají se větvemi, ale pro ně jsou to křídla.
**
24.05.2020 10:37:13 | JC senior
Díky všem, co nahlédli, já zde na Literu si připadám věčný dlužník, jak zde postupně objevuju. To já děkuji vám!
24.05.2020 17:37:19 | Vivien
"Perutě" nádherne pomenovanie :) vždy na mňa vplývalo silnou nádejou na lepšie časy :)
22.05.2020 13:45:19 | Dávid
nutíš k rozjímání
což mám rád
s dovolením jen můj dojem
vynechal bych poslední řádek
miluji volně otevřené konce
ST
22.05.2020 11:19:59 | CeP