Nálada
Anotace: Napsala jsem to jen z takového popudu.
Studený oheň,
žahavá voda,
bídná sklizeň,
hranatá kola.
To je má nálada.
***
Rovinatý kopec,
Vysoké údolí,
To je můj konec.
Bolest mě nebolí.
***
Nalezená ztráta,
Zavřená vrata,
Na konci tunelu... světlo,
Už se to ze mně smetlo.
***
Komentáře (1)
Komentujících (1)