DÉMON
Anotace: zneužitá (láska) :o)
Podzimní mlha skrývá tvou tvář,
jsi tak smutná a sama,
kam se poděla z tvých rtů zář,
už nejsi přeci panna.
Jsi sama a bez svých citů,
co jsi to provedla?
Jeden večer se mnou,
CHA a jsi prokletá.
Tvoje touha a moje zášť,
svedla tě na cestu zatracence,
pomatená a zahalená v plášť,
utíkej, jdi ode mě (hloupá).
Přečteno 479x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
Komentáře (5)
Komentujících (5)