znovu se postavit
na vlastní.. kosti
střádat sny místo
povinností
nepoužívat modrou
snad, to víte
..
miluju rybky
obvzlášť ty hbité
zatím je mám poněkud..
za sklem
a sbírám hrnky z podšálků
preferuji prasklé
..
v noci se toulat po lese
a ve dnech nemít strach
tramvají cestovat na neproštíplé lístky
vychýlit jazyk na vahách
ve prospěch
prázdné misky
.
to jsou mé obzory
ve kterých ještě žiji
pro ně mne přešla řeč
a sklouzla ..
k poezii
Člověk může vidět a vážit si i obyčejné věci. A někdy je třeba vyjít z ulity vlastního těla.
24.05.2020 09:14:30 | Isla
Jsou lidé, kteří se moc nedívají na pohádky. Výjimkou je znělka večerníčku na dobrou noc.
23.05.2020 19:03:54 | šerý
Celkem fajn seznam vojtěško,
vychýlit váhy ve prospěch prázdné misky.
Obzory, které se mění v poezii
.. svůj život však pevně znát.. snít si
a do snů se občas zatpoulat.;-) "ST"
23.05.2020 15:22:19 | jenommarie