~~~~~~~~
Žila jedna milá holka
žilo se ji krásně
často si slovíčka pletla
a tak psala básně
o počasí v zimě v létě
na jaře i na podzim
...i já o tom něco vím...
pak o motýlech v letu
a jak ráda pozoruje
šeřík v plném květu
o svých snech
a přáních psala
o láskách
co v srdíčku nosila
o štěstí a milování
na nebi měsíc prosila.
Vždyť já jsem básník
pomyslí si
ale vážně,málokdy
dnes mi vešly do rýmu
i obyčejné bláboly
i když jsou
ta rána chladná
a noci ještě studené
tak raději se svou láskou
jenom ve snu zůstane
je to její přání
nebo jenom její sen
zatím neví,
ale dnes má hezký
sluníčkový den.
~~~~~~~~
Ta zahřála Květuško, děkuji TI za ní moc.;-) "ST"
24.05.2020 21:07:00 | jenommarie
Milá je to holka, pochvalu jí dávám. Její básně rymují se, jsou pohádkově krásné... :)
24.05.2020 19:15:21 | Isla