Mám tě ráda
S tebou si nemůžu hrát na pohádky..
I když jak čert máš vlasy krátký..
I když tam někde růžky skrýváš..
A možná že hřeješ ,když mrzne zima..
S tebou je vše opravdové..
Žádné sny, jen přání nové..
Jen slova co váhu mají
Šibalský úsměv dlaně vysvlékají..
S tebou jsem prostě jen svá..
Není vlk a ani kouzelná..
Jen žena , co se umí smát...
A taky srdcem ...
Milovat.
Přečteno 230x
Tipy 10
Poslední tipující: Tomcat, Frr, Emily Říhová, jitoush, praetorian, Isla, jenommarie, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)