z celodenní zahrady
jen hlína za nehty
--
sladkost s jakou vykrádáš
život
nedbale
posvěcený májovým deštěm
pro vůni na půli cesty
zajdu hrotem; mezi dvě země
--
pro bolest v kříži
že už necítím tu
kterou se trvale připomínáš
Ať jsou ti odměnou plody tvé zahrádky, květy tě zahřejí a bolest odplaví;-) "ST"
25.05.2020 23:05:55 | jenommarie