Zkusím...
Anotace: Buď to dopadne velmi dobře, nebo strašně zle..
Chvíle s tebou,
Smíchem provázené,
Beru si s sebou,
Do hlavy rozházené.
Zeleň očí tvých,
Barva má moc oblíbená,
Byl by to hřích,
Nehledat jehlu v kupce sena.
Ještě dobu dlouhou,
Čekat poslušně musím,
Jen jednu věc pouhou,
Snad někdy příště zkusím.
Zkusím si jít za svým cílem,
Za happy endem naší story,
Abych při svém muži milém,
Zaháněla hořkosti tvory.
Přečteno 218x
Tipy 11
Poslední tipující: Rozmarýna, Elis1ě, Roser, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, jenommarie, Tomcat
Komentáře (7)
Komentujících (4)