Anotace: Někdy jsou chvilky, kdy by člověk nejradši zalezl pod zem, aby mohl přemýšlet.... a věřím, že moji kamarádi nejsou tací, jaké je ukazuji tady...
každý nový čtyřverší začneš moc hezky, pěknou, neotřelou myšlenkou a skončíš ho roubovaně, křečovitě. kdybys vypustila vždycky ty tva druhý řádky, tak se žádnej obsah neztratí a pokud nemáš nic proti volnýmu verši, tak je to významově plná, krásná a chytrá básnička, na který by mě nic nemlátilo do očí.
09.03.2007 15:47:00 | grygaruv atelier
pěkné...sice už byly lepčí,ale 80 bych nedala...na to je tom pěkný dílko...:-)
07.03.2007 14:58:00 | Katka Z
Z mincovního automatu
vypadla poukázka
na jeden život.
Stojím pod baldachýnem
zlaté modře
a přemýšlím -
roztrhat,
nebo
neroztrhat...
07.03.2007 13:59:00 | G.P.