Anotace: ..taková momentální pocitovka aneb co se mi právě stalo..
koukám, že jaro tu trochu leze na mozek nám všem :-) básenka je to pěkná.
p.s. neutíkám, neuteču, jenom okolnosti odvály mě i s mojí Múzou do ztracena... uvidíme, kdy se vrátí, mrška.
18.03.2007 20:28:00 | Melitelee
Je krátký, myslím ten život, taky mě to v poslední době přepadá.. a jaro je pro mě každoroční droga ;-)
07.03.2007 15:54:00 | Teri Jane
No, prostě mi tak přijde.. na všechno, co by člověk chtěl stihnout.. tobě čas neletí? Mě přijde jak splašený kůň ...
07.03.2007 13:50:00 | La Suneteto
Ééé fajn, že je to zpěvný a melodický, ale až tak veselý to nebylo.. :-(
07.03.2007 13:03:00 | La Suneteto