Anotace: ...
jedeme spolu autem
venku padá sníh
nedokážu spočítat
kolik máš na xichtě pih
vábíš mě a roztahuješ se
strkáš si pastelky do penálu
jednu po druhé
máš zdravou barvu
nejkrásnější na světě
krásnější než všechny růže
než ten oranžový dresink v bagetě
musím tě odvézt
na hodinu baletu
uděláme zastávku
dáme bagetu
a jak jsou u dálnice
ty obří orlice
tak ty bych, má milá
ty bych dal do piče