Stínohra vlaků
šouravou stínohrou
plamených citů
plch krytý pandorou
skříň malachitů
ubrousek citátů
vytírá podlaží
nemít či mít tátu
kolena podráží
na hlavním nádraží
násep se drolí
pražce tu trouchnivý
sazemi, solí
ó to mě bolí.
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, teranosaur
Komentáře (1)
Komentujících (1)