NOČNÍ SMĚNA

NOČNÍ SMĚNA

Anotace: Tradiční hrst víceméně zábavných a snad i nepříliš otřelých rýmů...

NOČNÍ SMĚNA

Od večera v práci pláču:
zapomněl jsem doma sváču.
Nedělám však z toho frašku:
naštěstí mám rumu flašku.


DŮLEŽITOST ZEVNĚJŠKU
(ZVLÁŠTĚ PŘED VOLBAMI)

Stačí zajít k holiči
a pak úsměv nahodit;
tvůj luzný zjev voliči
jistě bude lahodit.

Budeš hvězdou časáků,
hlasy se jen pohrnou;
kdo má skvrnu na saku,
nad tím nosy ohrnou.


JAK SE VYHNOUT SPLÁTKÁM

Dík slezinné sněti
stal se ze mě duch;
teď za mne mé děti
budou splácet dluh.


KONEČNĚ ODPOČÍVÁM V POKOJI

Tak jsem se též zmohl na privát
ve stínu kostelní věže;
jen přijďte na můj hrob naplivat,
návštěvy přijímám vleže.

Polohu ležérní zaujmu,
živinám uzavřu přívod;
smrt, to je odměna za újmu,
kterou mi způsobil život.

Měl jsem vás v prdeli zaživa,
po smrti též na vás seru;
člověk jen úlevu zažívá,
když končí pozemskou éru.
Autor Neklan, 02.06.2020
Přečteno 175x
Tipy 14
Poslední tipující: Now, Psavec, Isla, R.K., Marten, jenommarie, Donne, Martinecka23, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

flegmatik až do konce :)

02.06.2020 23:01:49 | Isla

líbí

Jj :-D jako vždy od TEBE dobře a zase jsi pobavil."ST"

02.06.2020 12:35:46 | jenommarie

líbí

Povedené. U toho antraxu jsem si poprskal monitor :-)

02.06.2020 06:14:38 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel