Kazdý den je nový začátek
překroč most, zašlápni stín
nač ohlížet se nazpátek
hrdě jdi i za malým vítězstvím... ;)
04.06.2020 14:26:30 | Emily Říhová
Tvůj ranní most má pevné základy,
co drží a kroků netřeba se bát.
Když hrdě šlapeš na svůj stín,
už víš moc dobře...co je tvůj strach.
Jen kráčej dál přes most vpřed,
vůli a chuť mít nepřestaň
a lásku též. ;-) "ST"
04.06.2020 10:06:16 | jenommarie