přílišný podzim setřásl čas
a zkostnatěl stálý;
i kdyby pomohlo
vystavět křídla
přílivem bělostným
nad rzivým mostem
v raccích
na pravý a levý svět
svorník té klenby věčně chybí
jen o třetí z rána se ve vlastní krvi
na okamžik vrací
jeho stín
-- proti portálu katedrály
Píšeš jako by byla poezie hračka. Mám radši texty, které nelze až tolik uchopit jako se jimi nechat vést do svých vlastním měst. Tvoje přítomnost zde je mi inspirací, díky.
05.06.2020 19:45:40 | MLADÝ BÁSNÍK