U D U Š E N Í
skutečný zlato přiškrcuje
však ti snad neřikam brouku?
zlato?
přiškrcuje
dusí
láká
sžírá
dokud neumřu
dokud neumřu
dokud nechcípnu
bude to na něčí svědomí
něčí účet
dokud
dokud
prostřílel jsem si cestu rájem
zanikam každym nádechem
zabíjim tu naději
tu naději
chcípá tak poslušně
jako moje jízda
tvojí myslí
tak jak selhávam
dobejvam všechno
a přežiju naposledy
teď už asi konečná
konečná
Přečteno 195x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)