Sněhurku pozpátku
Anotace: ...přání v bublinách, kterými musíš prostoupit a bojovat si za štěstí...Sněhurka ještě spí..
Jezdím v protisměru...zavřený oči
duhový noci v zapomnění točí
Sněhurku pozpátku do mejch nocí
na umělým přeslazeným kolotoči
a z popelnic plonkový snění
...na prodej není...
Z dálky šeptám do vlasů
nezhasnu
přání v bublinách /snad sněhových/
Komentáře (1)
Komentujících (1)