Do naha
svlékám slunci den
a smutku smutek
ozvěnu horám
jak plyne čas
v noci oblékám sny
do pláště z hermelínu
ze sovích pírek
nestydím se je krást
sovám ve větvích stromů
když příběhy si vypráví
houkají tiše
snad ví
že tajně poslouchám je
když usínám
vstříc něžným snům
co klamou svítání
Přečteno 343x
Tipy 37
Poslední tipující: Rbb, Now, Amiradi, Marten, enigman, Iva Husárková, Emily Říhová, Amonasr, Majda, Isla, ...
Komentáře (16)
Komentujících (9)