moc velké škrcení,
klíční kost bolí,
sešla jsem na starou cestu,
plnou sladkého hříchu,
ani mě to nesere,
být po večerech v kleče,
do rozkoše mě zavleče.
někdy je toho trochu moc,
musíš poznat, kde máš dost.
zatím jsem ale nenasytná,
chci víc,
a budu plná.