...kéž Drahý vyslyší tvé krásné přání
a věrnou láskou hýčká Tě do skonání...
08.06.2020 16:20:39 | Emily Říhová
Tak procítěné
.. až se mi chce křičet
ne..nevznikne a nesmí :-)*
..tak ať lasku k tobě též
tak silnou cítí
..ale ty obavy
k tomu zkrátka patří. "ST"
08.06.2020 00:39:33 | jenommarie