VŠICHNI SE SMÁLI NA CELÉ KOLO

VŠICHNI SE SMÁLI NA CELÉ KOLO

Anotace: ...

sestřička Stefanie

zalezla do vany

a uřízla si hlavu

 

pečlivě ji zabalila

do potravinové folie

vyběhla na ulici

chtěla ji hodit do Dyje

 

byl chladný únor

a celý její úbor

byl od krve

 

připojila se k bandě lidí

kteří seděli na břehu

,,co kdyby mi chtěli ukrást hlavu

  musím zůstat ve střehu. ‘‘

 

všimla si, že u pramene

sedí Roman Skamene

a také mim Čejka

kterému zrovna zaskočila žvejka

udusil se, zemřel

 

a také první lidé na světě

Adam a Eva

Adam Sandler

Eva Vejmělková

 

,,kde máš hlavu?‘‘

zeptal se Skamene

,,tady, zabalenou.‘‘

řekla Stefanie

 

a nálada byla přímo snová

hlavně když Eva Vejmělková

začala hrát na ságo

 

najednou přestala působit gravitace

všichni vzlétli k nebi

Stefanie chtěla zpívat hymnu

ale protože neměla hlavu

ozývalo se jen chrčení

litry krve jí stříkaly z krku

z výšky dopadaly na Čejkovo tělo

a ten, i přes vážnost celé situace

naposledy udělal slepici

 

všichni se smáli na celé kolo

 

až na Stefanii

která neměla hlavu

místo smíchu se ozývalo chrčení

litry krve jí stříkaly z krku

z výšky dopadaly na Čejkovo tělo

a ten, i přes vážnost celé situace

naposledy udělal slepici

 

všichni se smáli na celé kolo

 

až na Stefanii

která neměla hlavu

místo smíchu se ozývalo chrčení

litry krve jí stříkaly z krku

z výšky dopadaly na Čejkovo tělo

a ten, i přes vážnost celé situace

naposledy udělal slepici

 

všichni se smáli na celé kolo

Autor Šimon Sáva, 08.06.2020
Přečteno 194x
Tipy 6
Poslední tipující: Pétík, Frr, šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

To je velice zajímavé dílo.

Hned ten začátek mi připomněl Osudy dobrého vojáky Švejka, jak opilý feldkurát Katz jel se Švejkem drožkou a krom rány přes hubu či vytažení zubů požadoval také, aby mu Švejk utrhnul hlavu a hodil v pytli do Vltavy. :D

10.06.2020 21:01:40 | Pétík

líbí

Taková režijní fúze Tarantini se Švankmajerem. Novodobé dětské balení krevní tučnice.

08.06.2020 14:25:19 | šerý

líbí

a tohle se u naší Dyje děje pořád... chrčím moc se mi líbí :-))

08.06.2020 08:25:02 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel