Anotace: mám v sobě krabičky, do kterých nikoho nepouštím. ani sám sebe
Zahalujeme se do slov do těl do názorů do šedé barvy
ze strachu že někdo odhalí kdo jsme
ale kdo jsme?
a proč ten plášť?
přichází bouře
čekáme na odlet
nemůžeš se dočkat
až budeš moct létat
až budeš moct řvát
až všechno kolem nás zmizí
a budeme jen my
až se svlékneš
a ukážeš mi kdo jsi
Velmi krásně pojato. Souzním!! Hezky si mě dnes Tvá báseň přivolala! :-) Takže děkuji za ni! :-) ST*
09.06.2020 18:20:26 | Majda