Látáš-li staré kalhoty
nové z nich nebudou
čekáš-li na den odplaty
ledy se nepohnou
Nech řece její proud
občas se rozvodní
však zase bude plout
korytem původním
Tok času nelze obejít
zkratky tam nevedou
tak snaž se plně žít
vteřinu přítomnou
To je krásné. "ST" ;-)
09.06.2020 20:15:26 | jenommarie