Anotace: ... jen tak něco mi nezvyšší tepy :-)
Běží
trénuje cval
srdeční sval
střeží
Zátěží
zvyšuje tep
bojíc hrozeb
krádeží
Záleží
ji na srdci
nedá svůdci
neleží
Těží
z tréninku
ne hodinku
soupeří
Ztěží
tepy zrychlí
muž obvyklý
frajeří
Přítěží
byl by mi jen
mužský druh ten
Věříš?