Variace na dobro.
Anotace: Chvilka poezie 2.
hojivá je představa
deziluze možná
brčkem nitrotělním
postel vlídná mošna
impregnovat radost
sprejem plným smutku
krůpěj potu z brčka
V dlani drolíš hrudku
hojivé představy
dobrého skutku.
Komentáře (2)
Komentujících (2)