těžký mnohdy projít sítem ale ještě horší je teď drtičem .)
12.06.2020 16:31:18 | xoxoxo
Medu po troškách a ten pravý,
který chuť i náladu vždy všem spraví.
Snad se i zmenší ty minulé stíny
a utichnou ty hlasy tvojí viny.
Odpustit sobě je nutný krok,
staneš se přístavem pro něčí loď.
Máš zítřky nové a ty to cítíš.
Pereš se, bojuješ a dojdeš i k cíli.
*ST ;-) paráda a s elegancí:-)
12.06.2020 14:03:49 | jenommarie