Moc hezká báseň;-).
O štěstí se musíme postarat sami,
mnohdy známe i ty kroky
a přesto zůstáváme tam,
kde nic nekvete, nebo jen z části,
protože nechceme ve změnu přestat věřit,
jsou moc těžká některá rozhodnutí *ST
13.06.2020 10:28:28 | jenommarie
Moc hezká ... každý z nás si z velké míry zodpovídame za to své štěstí ;)
13.06.2020 08:32:49 | Emily Říhová
Zajímavé dílo. Rozepsala byste se trošku víc o tématu, prosím? Zajímá mě konkrétně, o čem to je, pokud Vám to třeba nevadí.
12.06.2020 23:06:59 | Roser
Konkrétně asi o ničem :) Prostě to vyplynulo že dvou slov v hlavě. A z úvahy, že se člověk může odevzdat čemukoli, čemu věří, přenést zodpovědnost mimo sebe a pak zoufat, že nemůže nic dělat... Nebo se vědomě rozhodnout to neudělat a postavit se skutečnosti, že jeho život je soubor jeho vlastních reakcí a rozhodnutí...
12.06.2020 23:12:53 | Descardea