Anotace: ...
Ono to není tak složitý.. ty neznáš ten pocit, kdy se ti chce smát a plakat dohromady? Je ti hrozně, je ti smutno.. až se tomu musíš smát.. Mě se to občas stává, je to jakýsi projev zoufalství..
07.03.2007 20:35:00 | seed.misulka
smutný v pláču smích..??tomu nerozmím ...
07.03.2007 19:40:00 | Chonglee
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?