Ve znamení škorpiona
Prý zrozena je za komety
ve znamení škorpiona,
zraje s vínem, krásní léty,
bujné kštici chybí spona
Vlna pasu, kastaněty
v lásce něžná Desdemona,
Mnohý má ji za démona
že zrozena je za komety
Do jedné se vejdou věty
naše volná unizona
vždy když přináším jí květy
Říká se jí Woman Pretty
a mnohý má ji za démona
*
Přečteno 277x
Tipy 16
Poslední tipující: básněnka, R.K., šerý, Emily Říhová, Psavec, Vivien, Amonasr, Tomcat, Donne, jenommarie, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)