Anotace: živáčci bezčasí
v celách deště
v ohlávkách..
písním
tiše se podobat
zvířecí duší
..
důsledně
vyškrtávat anděly
a líbat
všude tam
kde tuším tvoji
dvojí
bělobu Léthé
odlitou z jader
hořké žízně
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?