Snad je dobře
Anotace: Je Vám hezky? :)
Tak jako sůl ve vodě,
Rozpouští se naše trápení.
Uvědomění si sama sebe,
Je více než božské znamení.
Kdybychom věděli dříve,
že mě a sebe jsou rozdílné věci,
Necítili bychom se provinile,
Byli bychom svobodní, ne v kleci.
Svoboda na nás však čeká stále,
A nejlepší věci si dějí nenadále.
Tak neztrácejme, prosím, naději,
Když není dobře teď...
Tak bude později.
Přečteno 283x
Tipy 13
Poslední tipující: MatyhoZmaty, mkinka, Protos1182, Donne, Tomcat, Kapka, jenommarie, Emily Říhová
Komentáře (9)
Komentujících (6)